8723d96c-ffa2-4d70-bb14-42639431b455.jpg

Cum astăzi, 15 ianuarie, este ziua Culturii Naționale, ziua în care se împlinesc 169 de ani de la nașterea lui Mihai Eminescu, Filarmonica „Paul Constantinescu” sărbătorește printr-un concert excepțional.

 

Astfel, ești așteptat, începând cu orele 19:00, să te bucuri de sonata „Kreutzer”, opera 49 pentru vioară și orchestră, precum și de sonatele operelor 90 în Mi minor și 101 în La major. Aranjamentul muzical este condus de Mircea Luculescu. Toate cele trei lucrări aparțin compozitorului Ludwig van Beethoven.

La pupitrul dirijoral al orchestrei simfonice se va afla maestrul Ovidiu Bălan, iar solistul serii va fi violonistul Gabriel Croitoru.

Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.