15054228990f6960f9.jpg

Steaua și-a aflat adversarul din 16-imile Europa League, urmând să întâlnească echipa italiană Lazio Roma.

 

Pentru că s-au calificat de pe locul doi al grupei, steliștii au un adversar mai greu. Contracandidații lor la prima poziție, pe care au cedat-o în ultima etapă a grupei, cei de la Viktoria Plzen, au acum un adversar cotat ca fiind mai slab din punct de vedere valoric - Partizan Belgrad.

Tabloul complet al meciurilor din Europa League:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

Borussia Dortmund - Atalanta
Nice - Lokomotiv Moscova
FC Copenhaga - Atletico Madrid
Spartak Moscova - Athletic Bilbao
AEK Atena - Dinamo Kiev
Celtic - Zenit St.-Petersburg
Napoli - Leipzig
Steaua Rosie Belgrad - TSKA Moscova
Ol.Lyon - Villarreal
Real Sociedad - FC Salzburg
Partizan - Viktoria Plzen
Steaua - Lazio
Ludogorets - AC Milan
Astana - Sporting Lisabona
Ostersund - Arsenal
Ol.Marseille - Braga

 

Partidele din 16-imi se vor disputa in dubla mansa, la 15 si 22 februarie 2018.

 

Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

 

 

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.