imgnews_35463718-5792-471d-93b2-93b5d949958f.jpg

S-au încheiat înscrierile la școlile de poliție pentru sesiunea de admitere care va avea loc în ianuarie 2018.

 

La Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina, pe cele 1.300 locuri scoase la concurs, s-au înscris 10.404 candidați, deci opt candidați pe un loc.

În această perioadă, la nivelul inspectoratelor de poliție din teritoriu, candidații susțin testarea psihologică, urmând ca, în perioada 13-21 ianuarie 2018, să aibă loc examenul de admitere la școlile pentru care s-au înscris.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

Vă reamintim că, pentru admiterea 2018, prin Ordinul 144/2017 al Ministerului Afacerilor Interne, au fost abrogate criteriile privind înălțimea și limita maximă de vârstă a candidaților.

Admiterea va consta în probele eliminatorii (medicală și sportivă, aceasta din urmă va fi susținută sub forma unui traseu aplicativ) și proba scrisă (test-grilă la limba română și o limbă străină). Durata studiilor este de un an.

sursa: campinatv.ro

 


 

 

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Luni, 11 Decembrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Protest al taximetristilor din cauza concurenței UBER

Miercuri, 13 decembrie, transportatorii s-au organizat pentru un protest la nivel național, împotriva concurenței pe care o consideră neloială. Aproape 5.000 de transportatori vor protesta miercuri, 13...