Vanator.jpg

Polițiștii au controlat condițiile în care își desfășoară activitatea vânătorii din Prahova.

 

Sâmbăta trecută polițiști ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au acționat în Ştefeşti şi Aluniş pentru prevenirea şi combaterea faptelor de nerespectare a legii vânătorii, cât şi pentru descoperirea și sancționarea faptelor de natură penală şi contravenţională referitoare la păstrarea armelor și a munițiilor de către deţinătorii legali.

Astfel, a fost verificată o partidă de vânătoare colectivă organizată pe fondul cinegetic nr. 35 Păltinet şi au fost efectuate trei controale la deţinătorii de arme letale din localitatea Aluniş.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat sancţiuni contravenţionale, în cuantum total de 6.000 lei, sancţiuni ce prevăd ca măsură complementară anularea dreptului de deţinere, port şi folosire arme şi muniţii.

A fost ridicat, în vederea confiscării, un cartuș cal.12 mm, muniţie interzisă la deţinere de către persoanele fizice.

sursa: IJP Prahova


 

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.