fetita barlad.jpg

O fetiţă de 12 ani din Bârlad a sunat la 112 ca să se salveze pe ea şi pe frăţiorii ei mai mici de 2 şi 5 ani de bătăile și violențele propriului tată.

 

Copila nu a mai suportat bătăile, înjurăturile și scandalurile tatălui lor, alături de care locuiau la Bârlad, împreună cu bunica maternă, mama fiind plecată la muncă în străinătate.

Vineri seară, bărbatul i-a lovit pe copii a ţipat la ei, i-a înjurat, apoi a plecat de acasă. Atunci fetiţa cea mare a cerut ajutor la 112.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

Poliţiştii veniţi de urgenţă au decis ca cei trei micuți să fie scoși imediat din mediul violent în care sunt crescuți, motiv pentru care, împreună cu bunica, au fost duși la un Centru din Bârlad.

 

Întors acasă, tatăl a făcut o criză de furie în momentul în care a aflat că a rămas fără copii şi fără alocaţiile lor. Aşa că a dat foc casei. 

Bunica maternă a copiilor a refuzat să rămână în adăpostul unde a fost dusă alături de copii şi a cerut ordin de protecţie împotriva ginerelui ei. Deocamdată, ea însăși a rămas fără acoperiș deasupra capului, după criza de furie a ginerelui său, care a făcut scrum casa.

 

sursa: observator.tv

Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

 

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.