9ea8055ee6f107d2c1.jpg

Angajații Complexului Energetic Oltenia, aflați în grevă de 2 zile, sunt nemulțimiți de negocierile cu administrația și refuză să se întoarcă la lucru.

 

Reprezentanții ministerului Energiei și ai companiei au anunțat majorări salariale de 12% și acordarea de voucere de vacanță pentru fiecare salariat.

Minerii sunt nemulțumiți, doresc 45 de procente în plus la salariu, motiv pentru care își continuă protestele.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

De cealaltă parte, administrația atrage atenția că stocurile de cărbune ajung doar pentru câteva zile, și dacă se continuă așa, în maxim o săptămână se intră în criză energetică.

 

Imediat ce au aflat rezultatul negocierilor de la București, salariații Complexului Energetic Oltenia au anunțat ferm că vor continua greva.

Nu sunt de acord cu cele oferite de Ministerul Energiei, respectiv 12% majorare salarială în loc de 45 cât solicitaseră.

 

citește mai multe pe ziare.com

Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

 

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.