hot.jpg

Un video cu mărturia unui hoț prins la furat a devenit viral după ce a fost postat pe pagina de Facebook de comisarul Traian Berbeceanu, fost șef al BCCO Alba Iulia. 

 

La îndemnul lui Berbeceanu, Petrică povestește cum a intrat în casă, cum a închis ușa după el și cum "s-a speriat" foarte tare când a văzut portofelul cu bani.

Petrică mai spune că el nu a vrut să fure, deoarece e "credincios și merge la biserică".

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

Numeroși internauți au reacționat la postare, unii condamnând-l pe cel care l-a înregistrat pe Petrică, pentru a râde pe seama lui, alții dorindu-și ca "toți hoții să fie ca el". 

 

Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

 

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.