iccj.jpg

Nume grele, precum Hrebenciuc, Ponta, Ghiță așteaptă noi termene, deși luni, 14.01, ar fi trebuit să se deruleze noi etape procesuale.

 

Toate procesele judecate de completurile de 5 judecători de la Înalta Curte au fost întrerupte.

Este o decizie anunțată în sala de judecată de la ÎCCJ. Completul de 5 judecători 1, tras la sorți anul trecut în decembrie și care are pe rol o serie de cauze importante, a decis să sesizeze secțiile unite ale instanței supreme în legătură cu decizia CSM de anul trecut prin care s-a stabilit că acele completuri formate la jumătatea lunii decembrie își păstrează dosarele care le-au fost repartizate, iar cauzele nu vor fi repartizate din nou aleatoriu la completurile trase din nou la sorți la începutul acestui an, așa cum era practica obișnuită la instanța supremă, dacă nu era începută propriu-zis judecarea cauzelor.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

Decizia sesizării secțiilor unite a fost luată pentru că s-a ajuns la o schimbare a jurisprudenței ÎCCJ, după cum a anunțat președintele de complet în sala de judecată.

 

Drept urmare s-a dispus întreruperea cauzei respective, un dosar mai vechi, în care este implicat un fost parlamentar. În toate celelalte dosare, termenele de judecată au fost amânate în așteptarea unei decizii a secțiilor unite.

sursa digi24

Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

 

 

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.