bird.jpg

O tânără de 17 ani şi-a făcut praf maşina, după ce a condus, fără să vadă, pentru a duce la bun sfârşit provocarea „Bird Box”, provenită din filmul cu acelaşi nume, devenită deja virală.

 

Adolescenta a produs un accident în Salt Lake City, Utah, SUA, dar din fericire, nimeni nu a fost rănit. Maşina însă a fost făcută praf.

Agenții de poliție din Salt Lake City au avertizat populaţia să nu copieze acest comportament periculos:

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

Tânăra a scăpat cu viaţă, dar inconştienţa putea să provoace o tragedie mult mai mare, implicând şi alte persoane nevinovate. Autorităţile speră acum ca provocarea devenită virală să se oprească, ori să fie realizată cu multă atenţie.

 

sursa: observator.tv

Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

 

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.