7292281dc2b7b07d1051a3f159166a22_XL.jpg

Trei accidente s-au produs, în această seară, pe drumurile din Prahova.

 

Astfel, două mașini au fost implicate într-un accident produs pe DN 1A, la Blejoi. Patru persoane sunt asistate medical. La fața locului au ajuns un echipaj de pompieri și o ambulanță SMURD.

Al doilea accident s-a produs la Bălțești, unde un cal a fost lovit de o mașină. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

Al treilea accident s-a produs tot pe DN 1A, dar la Măgurele, unde un pieton a fost acroșat de un autoturism.


 

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.