24909647_1521294721323665_4607961925235630547_n.jpg

Un șofer prahovean a lăudat un polițist din Câmpina, chiar dacă acesta l-a amendat.

 

Administratorul paginii de Facebook ”Polițiștii au umor” a postat mesajul șoferului:

”Bună seara ! Vreau să menţionez gestul frumos făcut de agent șef adjunct Marius Popescu de la Poliția Câmpina din această seară. Am comis-o și m-am trezit cu maşina de poliție cu girofarele aprinse în spate. În acel moment fetița mea a început să plângă crezând că ceva rău se va întâmpla. După ce am primit cadoul (sancțiunea-nr), l-am rugat să vorbească și cu cea mică. Acesta, fără ezitare a venit lângă ea pe bancheta din spate, au făcut cunoştinţă și i-a explicat că ei nu sunt bau bau. Repect pentru el și pentru oamenii ca el din Poliția Româna!”, notează  ziarulincomod.ro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

foto: Facebook/Polițiștii au umor

 


 

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Luni, 11 Decembrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Statutul polițistului, astăzi, în dezbatere la MAI

Ministerul Afacerilor Interne organizează luni o dezbatere publică referitoare la proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea unor acte normative din domeniul ordinii şi siguranţei publice. Una...

Eveniment
  • Luni, 11 Decembrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Înjuri pe facebook - primești amendă

A fost mai greu până a apărut precedentul, confirmat și de instanță. De acum, mare atenție la limbajul folosit, pentru că dovezile sunt foarte ușor de stocat, constituindu-se apoi în probe. Un...