mezeluri-e1422343142969.jpg

Cris-Tim a preluat activele firmei Diavist Product, aflată în insolvență, din comuna Măgureni, de la familia Cord.

 

Fabrica, cu o capacitate de procesare de 20 de tone pe zi, se află la mai puţin de 10 kilometru de unitatea Cris-Tim din Filipeştii de Pădure.

„În fabrică vom realiza categorii de produse în care nu suntem prezenţi şi vrem să consolidăm piaţa. Noi ne focusăm pe proiectul „Eticheta Curată”, dar avem cerere pentru produse care nu sunt în această categorie. Avem game de produse şi pentru export şi nu mai facem faţă producţiei. Ne gândim să facem şi halal pentru Orientul Mijlociu sau alte specialităţi din carne”, a spus pentru ZF Radu Timiş, proprietarul grupului Cris-Tim cu afaceri estimate pentru acest an de 145 de milioane de euro. Grupul are mai bine de 2.000 de angajaţi.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

Compania Diavist Product a intrat în insolvenţă în anul 2012, iar în planul de reorganizare se menţionează că administratorul special a propus vânzarea activelor societăţii. Fabrica are peste 100 de angajaţi.

 

Citește artcolul integral pe zf.ro

Contactează-ne pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

 

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.