1044345_1282237661793161_1771163741264760017_n.jpg

www.observatorulph.ro este lider al presei locale on-line din Prahova și, categoric, una dintre cele mai credibile surse de informaţii din Ploiești și Prahova, potrivit celor mai recente date de audiență furnizate de Google Analytics. De asemenea, constituită din cititorii care au luat decizia de a riposta prin articole, petiții, scrisori, sesizări, împotriva unui sistem care adeseori funcționează împotriva intereselor cetățeanului, Comunitatea Observatorul numără în prezent aproape 45.000 de membri.

 

Rezultatul eforturilor constante de susținere a conceptului de “presă de calitate” într-un mediu predominat de tabloid s-a concretizat astfel:

- dintre cele aproximatv 53 de titluri de presă locală online din Prahova, suntem prima publicație care a îndeplinit severele criterii de conținut de calitate impuse de GoogleAdsense pentru a deveni partener de publicitate,

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

- conform statisticilor GoogleAnalytics știrile noastre sunt citite, în fiecare lună, de peste 500.000 de vizitatori unici, care generează, peste 2.000.000 de afișări. 

 

- suntem publicația on-line din Prahova cu cititorii cei mai stabili și foarte clar definiți, statisticile GoogleAnalytics și trafic.ro, arătând că, în acest moment, în Prahova, www.observatorulph.ro, este platforma online cu cea mai precisă targetare locală,

- am cunoscut o creștere explozivă a numărului de prieteni reali pe Facebook, creștere care s-a datorat exclusiv conținutului editorial prezentat pe pagina de socializare și nu campaniilor de publicitate,

 

- suntem principalul refferer atunci când este vorba despre Ploiești și Prahova, dovadă zecile de articole ale www.observatorulph.ro care au fost preluate de presa centrală și transformate în subiecte naționale,

- anchetele de presă publicate de www.observatorulph.ro au reprezentat bază de documentare pentru multe din dosarele de corupție aflate pe masa instituțiilor statului,

 

- în premieră pentru un organ media în ultimii ani, semnalele primite de la membrii Comunității Observatorul – cititorii noștri care contribuie alături de noi în fiecare zi la scrierea ziarului – au avut efecte pozitive concrete:

 • - statistic, 96% dintre situațiile semnalate primite la rubrica Miliția Consumatorului au avut un final pozitiv,
 • - primarii au astupat gropi, au asfaltat străzi pe care nici n-ar fi visat să le ia în calcul vreodată, au sprijint oameni aflați în situații-limită, etc, cazuri pe care altfel le-ar fi ignorat,
 • - lupta de gherilă cu sistemul putred care gestionează sănătatea din Prahova și mai ales Spitalul Județean de Urgență a avut primele rezultate concrete – din ce în ce mai mulți angajați au învățat să spună măcar un “bună ziua” pacienților.

Deși pentru mulți este un mister cum am reușit asta, răspunsul este cât se poate de simplu:

- nu am derapat niciodată de la principiile de bază ale Codului Deontologic al Jurnalistului,

- am ținut în permanență contactul cu cititorii, tratând cu maxim interes fiecare sesizare venită din partea lor. Am optat să încurajăm și să susținem prin toate mijloacele Jurnalismul Civic.

Astfel am reușit mai ales în ultimul an ca împreună cu cititorii noștri să construim o comunitate puternică, implicată, care a dovedit că poate schimba lucrurile în bine.

O comunitate în care spiritul civic reprezintă principalul instrument de luptă împotriva neregulilor din viața cotidiană.

Prietenilor vechi le mulțumim pentru suportul și încrederea acordate în toți acești ani. Noilor prieteni le transmitem că îi așteptăm să se alăture acestei active și tot mai viguroase comunități a Observatorului Prahovean.

Nu sunteți curioși să vedem ce forță avem împreună și ce surprize ne rezervă viitorul?

Citește AICI datele zilnice de audiență furnizate de Google Analytics

Ne puteți contacta astfel:

Str. Gh. Gr,. Cantacuzino, nr. 25C Ploiești Prahova 100010 România

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

0374.957.704


Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

 

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

 • DJ 713, faimosul Transbucegi, a fost închis circulației din cauza unor avalanșe

  Iarna își face de cap la munte, unde ninge abundent, în special la altitudini de peste 1800 de metri pătrați. IPJ Dâmbovița a anunțat marți dimineață închiderea circulației pe DJ 713, care face legătura între DN71 - Cota 1000 și Platoul Montan Bucegi, din cauza unor avalanșe.

  DJ 713, denumit și Transbucegi, a fost modernizat în parteneriat între Dâmbovița și Prahova.  IPJ Dâmbovița a anunțat marți dimineață că drumul care face legătura între DN71 - Cota 1000 și Platoul Montan Bucegi a fost închis circulației publice pe o perioadă nedeterminată din cauza unor avalanșe..
  Read More

 • DJ 713, faimosul Transbucegi, a fost închis circulației din cauza unor avalanșe

  Iarna își face de cap la munte, unde ninge abundent, în special la altitudini de peste 1800 de metri pătrați. IPJ Dâmbovița a anunțat marți dimineață închiderea circulației pe DJ 713, care face legătura între DN71 - Cota 1000 și Platoul Montan Bucegi, din cauza unor avalanșe.

  DJ 713, denumit și Transbucegi, a fost modernizat în parteneriat între Dâmbovița și Prahova.  IPJ Dâmbovița a anunțat marți dimineață că drumul care face legătura între DN71 - Cota 1000 și Platoul Montan Bucegi a fost închis circulației publice pe o perioadă nedeterminată din cauza unor avalanșe..
  Read More

 • Un tânăr în vârstă de 32 de ani din județul Dâmbovița a decedat după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon de la un boiler cu butelie

  Tragedia a avut loc duminică seară, în localitatea Ulmi, din județul Dâmbovița. O persoană a sunat la 112 și a anunțat incidentul.

  La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță. Tânărul, în vârstă de 32 de ani, a fost găsit decedat în locuință..
  Read More

 • Accident grav în Târgoviște. O femeie a murit după ce a fost lovită de un autoturism

 • General prădat de hoți, în Dâmbovița. Hoții au fost prinși în București

  Spargerea a fost dată sâmbătă după-amiază, în localitatea Tărtășești, unde generalul Toma Zaharia are o vilă. Patru indivizi au sustras mai multe bunuri, în timp ce proprietarul era plecat de acasă. Câteva ore mai târziu, hoții au fost depistați în București. Cei patru aveau asupra lor bunurile furate, dar și bilete de avion ca să ajungă în Portugalia.

  Polițiștii din Dâmbovița au fost în alertă, ieri, după ce au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns într-o locuință pe raza localității Tărtășești, din Dâmbovița. Este vorba despre casa generalului Toma Zaharia, fost secretar de stat în MAI în mandatul lui Adrian Năstase..
  Read More

 • Lista drumurilor naționale cu zăpadă. Viscol la Vârful Omu

  Circulație în condiții de iarnă pe zeci de drumuri la nivel național, din cauza zăpezii. Pe listă figurează aproape 40 de drumuri din mai multe județe. 

  Vremea rea și-a făcut de cap în special în zona de Nord a României, dar și în zonele montane. La această oră (sâmbătă, 12 ianuarie - ora 11.00), potrivit Centrului Infotrafic, zeci de drumuri, de la nivel național, sunt acoperite cu un strat de zăpadă frământată de 1 - 2 cm..
  Read More

 • Doliu la IPJ Dâmbovița. Un polițist s-a stins din viață după ce i-a venit rău la serviciu

  Agentul șef principal de poliție Ion Păun, criminalist în cadrul Poliției Orașului Titu, s-a stins din viață, miercuri seară, după ce, marți, i-a venit rău în timp ce se afla la serviciu. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a decedat la spital, din cauza unui accident cerebral vascular major.

  Agentului șef principal de poliție Ion Păun, criminalist în cadrul Poliției Orașului Titu, i-a venit rău în birou, marți dimineață, în jurul orei 09.00, după ce a revenit de la o cercetare la fața locului în urma unui accident rutier..
  Read More

 • Tragedie în județul Dâmbovița. Un bărbat a murit după ce s-a înecat cu mâncare

  Incidentul a avut loc miercuri, în localitatea Vișina, din județul Dâmbovița. Un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost găsit decedat în locuința sa, după ce s-ar fi înecat cu mâncare.

  o persoană a sunat la 112 și a anunțat incidentul. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță. .
  Read More

 • Pericol de explozie în gara Roșiorii de Vede. Călători evacuați și trafic oprit

  Incidentul a avut loc marți seară, în gara de Nord din localitatea Roșiorii de Vede, din Teleorman, după ce s-au înregistrat scurgeri de propilenă la vana unui vagon cisternă al unei garnituri de tren.

  Potrivit primelor informații, scurgerile de propilenă au avut loc la vana unui vagon cisternă al unei garnituri de tren marfar (nr. 60846), compus din 20 vagoane, potrivit Centrului Infotrafic..
  Read More

 • Accident spectaculos în Dâmbovița. Un autoturism a rupt un stâlp electric și a intrat în gardul unei case - FOTO

  Accidentul a avut loc marți noapte în localitatea Tărtășești, din județul Dâmbovița, după ce șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției. Mașina a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un stâlp de curent electric, iar apoi a lovit gardul unei locuințe.

  Impactul a fost destul de puternic. Stâlpul de curent electric s-a rupt. Tot în urma impactului a fost distrus un contor de gaze, iar autoturismul a a luat foc..
  Read More

Roxana Tănase
Roxana Tănase este jurnalistă din 1999. Face parte din ”garda veche” de ziariști ai Prahovei și, din 2012, este în echipa Observatorulph.ro.

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.