afis HSBMF.jpg

Motocicliștii, licitația și filantropia! Trei elemente care, aparent, n-au nimic în comun, dar care, în realitate, se încheagă într-un eveniment demn de toată admirația.

 

Fioroși la prima vedere, greu abordabili, cu o imagine dezordonată, etichetați ca fiind „revelii traficului“, veșnic pasionați de rock și adrenalină, 11 motocicliști, membri ai Happy Street Brotherhood MF (HSBMF) vor să demonstreze că și în cazul lor, ceea ce domină este, de fapt, sufletul.

Astfel, aceștia au venit cu o propunere inedită, prin care îmbină filantropia cu pasiunea lor pentru caii-putere pe care vor s-o împărtășească și altora. Totul în cadrul unei licitații care îi va avea ca „obiect“ pe ei și ale lor motoare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

„Alături de campania organizată de Grupul «Pentru Tine!», HSBMF organizează, în perioada 11.12 - 25.12.2017, o licitiație caritabilă cu scopul de a strânge fonduri pentru campania sus menționată. 

Ce oferim: o plimbare cu motocicleta în luna iunie 2018 (data exactă o comunicăm din timp, nu știm prognoza meteo pentru anul viitor).

Ce trebuie să faci: regasesti mai sus posterul cu motocicliștii din HSBMF, dar și fotografiile individuale ale acestora, fiecare având un număr. Scrie în comentariu, PE PAGINA EVENIMENTULUI, numărul motociclistului și suma pe care o licitezi (dacă îți dorești cu adevărat plimbarea, urmărește să nu ți-o ia nimeni înainte). 
Să nu râdem unul de altul, considerăm sa pornim licitația de la 20 RON, așa bășcălia este mai mică. La final, cel care a oferit cel mai mult va fi declarat câștigător. Dacă te numeri printre norocoși, dai fuguța la Cristi Minculescu unde, în schimbul sumei licitate, primești voucherul.

Acestea fiind spuse, spor la treabă, noi stăm cu ochii pe comentarii“, se arată în anunțul și regulamentul licitației organizate de motocicliștii HSBMF.

 

Atenție, pentru a vă fi validate propunerile de licitație trebuie să lăsați comentarii doar pe pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/2010443525835705/ Aici trebuie să precizați numărul motorului și persoanei cu care doriți să vă plimbați, dar și suma pe care o licitați.

După câștigarea voucherului, cei în cauză vor ține legătura, în permanență, cu motocicliștii pentru stabilirea unei date și a unei rute pentru plimbarea pe două roți.

Liliana Maxim Minculescu

 

Foto: HSBMF

 


 

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.