primaria-ploiesti.jpg

Factura privind plata pierderilor de la TCE pentru 2016 din bugetul local s-a rătăcit. 

 

Aprobată săptămâna trecută, hotărarea Consiliului Local Ploeiști, care viza plata pierderilor TCE de anul trecut nu a fost pusă în practică, deși a fost votată în regim de ”urgență”.

Totul a plecat de la faptul că TCE a fost somat de ANAF să-și plătească datoriile la bugetul de stat, iar banii pentru această plată, în lipsa lichidităților, ar fi trebuit să vină de la bugetul local.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

 

După votul consilierilor, factura, în valoare de 4,6 milioane de lei, a fost transmisă la RASP, iar astăzi de dimineață proiectul de operațiuni a fost transmis Primăriei Ploiești.

Momentan, factura nu a ajuns la Primărie în condițiile în care sediul RASP se află la o distanță de aproximativ 500 de metri de Palatul Administrativ, unde își are sediul Primăria Ploiești.

Există și o veste bună. TCE a reușit să obțină o păsuire pentru plata datoriei ANAF. În rest, Dumnezeu cu mila. pierderile TCE reprezintă un exemplu de abrambureală administrativă.O hotărâre asemănătoare a mai fost aprobată anul acesta, însă nu a fost dată viza de control financiar preventiv. S-a revent apoi cu o altă hotârâre a Consiliului Local Ploiești, de data aceasta pierderile fiind reduse de la 6,7 milioane lei fara TVA la 4,6 milioane lei.

Reamintim că unul dintre liderii de sindicat din TCE a anunțat că 25 decembrie este ultima zi în care se mai poate asigura transportul public din cauza lipsei resurselor financiare ale societății.

 

 


 

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Politic
  • Luni, 11 Decembrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Gura bate Tăriceanul - declarație iresponsabilă

Atunci când ești al doilea om în stat și deschizi gura, trebuie să cântărești foarte bine fiecare cuvânt, pentru a nu da naștere interpretărilor de orice natură. Nu a fost cazul cu ultima declarație a...

Social
  • Luni, 11 Decembrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Protest al taximetristilor din cauza concurenței UBER

Miercuri, 13 decembrie, transportatorii s-au organizat pentru un protest la nivel național, împotriva concurenței pe care o consideră neloială. Aproape 5.000 de transportatori vor protesta miercuri, 13...

Administrație
  • Luni, 11 Decembrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Ploiești... căruțe... 2017

Parcă era interzis accesul căruțelor în Ploiești. Parcă avem și plătim Poliția Locală. Parcă...  Nu ne place să ne civilizăm și să ne integrăm într-o comunitate normală. Degeaba avem legi care nu se...